Искате да знаете кой ще спечели X Factor? Вижте го!

Pinterest LinkedIn +

Кой ли ще е победителят в популярното музикално реалити X Factor?! Отговорът - висок мъж в началото на 20-те години, с кестенява коса и кафяви очи, който все още живее с родителите си в столицата. Той леко фъфли, може да пее много добре на испански език и не е фаворит на никой от журито.

Е, време е да уточним, че тази прогноза нито е официална, нито пък важи за българския вариант на шоуто. Всъщност прогнозата е за британското издание и е основана на проучване върху чертите и качествата на предишните участници в X Factor.

Данните пък са на популярната компания за залози Betfair, която дори е изготвила и фототип на евентуалния победител, като той е основан върху сбора от лицата на досегашните такива в предаването - Стийв Брукщайн (Steve Brookstein), Мат Кардъл (Matt Cardle), Джо Макелдъри (Joe Mcelderry), Шейн Уорд (Shane Ward), Леона Люис (Leona Lewis) и Александра Бърк (Alexandra Burke).

Колкото до нашите географски ширини, все още изявени фаворити в българското издание на X Factor няма, което е и логично с оглед на това, че сме съвсем в началото на шоуто. При всички положения обаче, това може да се промени в най-скоро време. 

Сподели.