Ирина Флорин с нов сингъл

Pinterest LinkedIn +

Популярната българска певица Ирина Флорин се завръща с нов сингъл, който ще бъде представен на 6 октомври в клуб "City Stage".

Една от емблемите на българската поп музика остава вярна на уникалния си стил, но с ново клубно звучене. Името на песента е "Какво е любов", музиката и текстът са на Крум Георгиев, а аранжиментът е на продуцентския екип GDPOP, както и на норвежеца Мартин Бергсет, който е автор и на друг, предстоящ проект на Ирина.

Клипът към парчето е възложен на Александър Моллов.

На 6 октомври фенове и представители на медиите ще имат възможност да чуят не само новия сингъл, но и хитове като "Цвят лилав", "Мога", "Докога", "Друга", "В трето лице", "Пътуване" и др.

Последният голям концерт на певицата беше на 11 ноември 2016 г. година в Зала 1 на НДК. Сега, след близо година, тя ще зарадва публиката си с пореден голям концерт (най-новият софийски музикален клуб "City Stage" има капацитет от над 1000 души). Ирина ще дели сцената с музикантите Георги Георгиев ("Остава"), Стефан Попов ("Gravity Co."), Христо Михалков и Мартин Стоянов-Martist.

Сподели.