Йоанна от Deep Zone яхна синьо Ферари (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В родния ефир вече се върти новият видеоклип на Deep Zone Project.

Лентата е към песента Play, която се забърка в скандал в кипърската "Евровизия 2010", след като бе дисквалифицирана от финала поради изтичането й в интернет.По реализацията на парчето работи и кипърски автор, като именно това позволи на Deep Zone да вземат участие в конкурса. Play бе избрана измежду общо 80 песни от професионално жури, което прати песента в челната десятка за финала.

"С участието ни в кипърската 'Евровизия' искахме да направим допълнителна реклама на музиката ни, без да се стремим към победа. След като гледахме другите песни обаче, си даваме сметка, че сме имали реални шансове да победим, тъй като бяхме подготвили уникално шоу", коментира Дидо от Deep Zone."В този ред на мисли стана добре, че ни дисквалифицираха, защото не сме си представяли сценария, в който да сме конкуренция на България на финала в Осло. Ако това се беше случило сигурно щяхме да поверим изпълнението на песента на друг артист", допълни музикантът.

Иначе в клипа към Play, режисиран от Доби Николов, фронтдамата на Deep Zone - Йоанна, подкарва с бясна скорост чисто ново синьо Ферари. Снимките на лентата са осъществени в Кипър.

Виж видеото към Play:

Сподели.