Йо-хо-хо и "Карибски пирати 4" - Джони Деп ще плячкоса Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Въпреки негативните прогнози, по всичко личи, че успешната сага ще продължи - без Кийра Найтли и Орландо Блуум, но пък с Пенелопе Круз и с нов режисьор.

И нито оставката на президента на Walt Disney Studios Дик Кук, нито отлагането на снимките, поради колебания на продуцентите, ще спрат осъществяването на следващата част от суперуспешната сага.

В нея ще играе Джони Деп - макар разочарован от новината за напускането на Кук, той все пак се е позамислил върху предложения му огромен хонорар и везните са натежали към парите.

За филма Джони ще гушне 21 милиона долара, което ще го направи най-скъпоплатения актьор в историята на киното.

Отгоре на всичко, този хонорар е само базовата заплата, защото Джони се е договорил и срещу тлъст процент от печалбата.

В "Карибски пирати 4“ той ще трябва да се раздели с досегашните си партньори Кийра Найтли (Keira Knightley) и Орландо Блуум (Orlando Bloom), но пък ще спечели нова екранна дружка и се носят слухове, че това ще бъде прекрасната Пенелопе Круз (Penеlope Cruz).

Режисьор на новата част пък ще бъде Роб Маршал, когото познаваме от бляскавия мюзикъл "Чикаго“ (Chicago). В последния си филм - "Девет“ (9) той работи с Пенелопе, затова няма да е чудно двамата да влязат в творчески тандем и в Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Снимките ще започнат през 2010-та, а филмът се очаква на голям екран година след това.

Сподели.