Инфраструктурата на СуперХостинг.БГ е напълно готова за повишено потребление на онлайн ресурси

Pinterest LinkedIn +

С въвеждането на ограниченията в обществения ни живот през последните дни и преориентирането на огромен брой бизнеси към работа от дома сякаш всички вече са в интернет. Нарасналото потребление на стрийминг услуги, провеждането на гласови или видеоконференции от домовете, онлайн обучението на много ученици и гледането на телевизия онлайн повдигна въпроса за капацитета на мрежата. От най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ успокояват населението, че тя е напълно подготвена за повишено използване на сайтовете, хоствани при нея.


„Инфраструктурата е стабилна, разполагаме с достатъчно капацитет и сме изключително гъвкави, за да реагираме съобразно възникналата ситуация. Екипът ни е готов да предостави подходящия хостинг ресурс за всеки сайт, за да може да посрещне нарастващото потребление. Отчитаме също и увеличено търсене на хостинг услуги от малки фирми, които досега не са били активни в интернет.“ - споделя Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.


Във време, когато повече от всякога бизнесът и животът ни мигрират онлайн, компанията предоставя множество ресурси за подпомагане на този процес. Това включва огромен брой полезни материали за стартиране и развитие на бизнес онлайн, инструменти за лесно създаване на сайтове и магазини за ден като SaaS платформите Сайт билдър и Шопико, както и лесни възможности за създаване на WordPress сайтове направо през хостинг акаунта и допълнителните инструменти, разработени от компанията.


„Целта ни е да улесним всеки бизнес много бързо да стартира онлайн и да се адаптира към настоящата ситуация. Клиентите ни могат да се възползват от качествена техническа поддръжка 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата, а екипът ни е готов да откликне на всяко запитване с насоки, помощ, решения и съдействие за всичко, свързано с изграждането и развитието на един сайт. В момента подготвяме и поредица материали, които ще помогнат на фирмите по-бързо и успешно да мигрират към виртуалното пространство. Това ще им позволи да останат свързани с клиентите си и да продължат развитието на своите бизнеси.“ - добавя още Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.