Имперските войници превземат Великобритания с чупки в кръста

Pinterest LinkedIn +

Това, че щурмоваците от Star Wars (Междузвездни войни) изобщо не ги бива в точното стреляне по враговете на пресветата империя, не значи, че не ги бива в други занаяти. Група от тях бяха забелязани да превземат сцената на "Великобритания търси талант" с учудващо предизвикателни танцови движения. Е, вече стана ясно с какво се занимават щурмоваците от Star Wars в свободното си време. В случая агресивни задържания не бяха проведени по време на шоуто, тъй като журито и публиката на събитието останаха запленени от танцовите умения на имперските сили на реда. Единствените оръжия на сцената бяха талантливите бедра на войниците, които не останаха за коментар след изпълнението си. Занапред им пожелаваме все така нескопосано да се стрелят по любимите ни междузвездни герои!

Това, че щурмоваците от Star Wars (Междузвездни войни) изобщо не ги бива в точното стреляне по враговете на пресветата империя, не значи, че не ги бива в други занаяти.

Група от тях бяха забелязани да превземат сцената на "Великобритания търси талант" с учудващо предизвикателни танцови движения. Е, вече стана ясно с какво се занимават щурмоваците от Star Wars в свободното си време. 

В случая агресивни задържания не бяха проведени по време на шоуто, тъй като журито и публиката на събитието останаха запленени от танцовите умения на имперските сили на реда. Единствените оръжия на сцената бяха талантливите бедра на войниците, които не останаха за коментар след изпълнението си.

Занапред им пожелаваме все така нескопосано да се стрелят по любимите ни междузвездни герои!


Сподели.