IMANY с два нови концерта в България

Pinterest LinkedIn +

Френската поп соул звезда IMANY се завръща у нас през юни.

Изпълнителката ще гостува на 10 юни в Античния театър в Пловдив, а на 12 юни − в зала 1 на НДК. Българските ѝ почитатели ще имат възможност да чуят песни от последния ѝ албум "The Wrong Kind of War". Ще прозвучи и емблематичното ѝ парче "You Will Never Know", както и ремиксът на "Don’t Be So Shy", оглавил чартовете в Австрия, Германия, Полша и дори Русия.

Музиката и магнетичното присъствие на IMANY на сцената превръщат концертите ѝ в истинско изживяване за фенове ѝ по целия свят. В България тя пее винаги пред препълнена зала. Именно това топло посрещане превърна гостуванията ѝ у нас в любим акцент в световните ѝ турнета.

Певицата, чиито корени я свързват с екзотичните Коморски острови, работи известно време като модел в Ню Йорк, но за радост на публиката си се връща към детската си мечта и започва да се занимава по-сериозно с музика през 2008 година.

В авторските си парчета тя вплита африканските островни ритми и така създава собствения си неповторим стил. Творческият ѝ псевдоним означава "вяра", "доверие", "откровеност". Именно такава е и музиката ѝ – честна и изпълнена с оптимизъм, с интерес към света и благородните каузи.


Сподели.