Играй с Elevation 2012! Спечели 2 велосипеда и 5 двойни покани за фестивала!

Pinterest LinkedIn +

Отиди на Elevation 2012 с чисто нов як велосипед! Нямаш билет? Участвай в играта на Elevation 2012, Avtora.com и Drag! Спечели страхотен байк и двойни покани!

Спечели!

Първа награда: Велосипед Drag ZX-2 + покана за Elevation 2012

Втора награда: Велосипед Drag ZX-2

Трета награда: Пет двойни покани за Elevation 2012

Участвай ТУК>>


Elevation Music Festival 2012 ще се състои на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22 юни, във военната авиобаза в село Доброславци.

На трите сцени ще се качат музикални суперзвезди като Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev. Run & DJ Ruckus (Run–D.M.C.), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage и много други!

Феновете ще видят и някои от най-популярните български изпълнители и групи, сред които Gravity Co., Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Ogi 23, 100 Кила, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, SouthWick, Camp Session и много други!


Освен страхотна музика, Elevation Music Festival 2012 ще предложи на посетителите още редица атракции в зоната за забавления – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и дори бой с торти!

В парти зоната ще бъде разположен и огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се, а безлатен интернет ще бъде осигурен на цялата територия на фестивала!

Elevation Music Festival 2012 ще разполага и с къмпинг. Във фестивалното градче ще има заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

БИЛЕТИ ЗА ELEVATION 2012 ТУК>>

ГЛЕДАЙ ВИДЕО ОТ ELEVATION 2011 ТУК>>

Сподели.