Ясни са най-добрите работодатели на България за 2023 година

Pinterest LinkedIn +

Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2023. Тази година за отличие в престижния конкурс се съревноваваха над 100 компании и бяха подадени рекордните 403 кандидатури.

Най-добър работодател за 2023 г. е Bosch Engineering Center Sofia. Второ и трето място заемат Филип Морис България и Пощенска банка.

Vivacom e големият победител в категория “Любим работодател” - специална категория на наградите, в която победителите бяха определени от публичен вот. Сребърното отличие в тази категория е за Лидл България, а бронзът грабна Coca-Cola HBC Bulgaria.

Career Show Awards е водещ конкурс за най-добър работодател, в който ежегодно българският бизнес представя своите проекти за развитие на работодателската марка и грижа за служителите. Компаниите кандидатстват за отличие в различни категории със своите стратегии за привличане, обучение, управление и развитие на таланти.

Сред най-популярните категории в Career Show Awards са “Стратегия за обучение и развитие”, “Стратегия за онбординг”, “CSR стратегия”, “Стратегия за ангажиране на служители”. Career Show Awards отличава и успешните лични примери в личностни и екипни категории, сред които “Изпълнителен директор”, “Управленски екип”, “HR Manager”, “Employer Branding екип” и др.

Призьорите в Career Show Awards 2023 бяха определени от престижното жури на наградите, съставено от доказани експерти от различни сфери на бизнеса и обществения живот. Членове на журито на Career Show Awards 2023 са инж. Васил Велев (Председател на УС на АИКБ), Весела Тодорова-Мозеттиг (Директор на Френско-българска търговска и индустриална камара), Н. пр. Тодор Стоянов (посланик на България в Италия), доц. д-р Маню Моравенов (Изпълнителен директор на Българска фондова борса) и др.

“Career Show Awards e витрина на успешни практики и впечатляващи решения в грижата за служителите. Горди сме с българските работодатели и успехите им в посока предоставяне на възможности за реализация и развитие, повишаване на работната култура у нас. Ежегодно наблюдаваме инвестиция в младите таланти и социално отговорни практики. Поздравяваме победителите в тазгодишното издание на наградите и всички участващи компании и им благодарим, че инвестират в развитието на човешкия ресурс у нас.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Всички победители в Career Show Awards са публикувани на уебстраницата на наградите careershow.bg/awards.

Големите победители ще получат своите призове на специална церемония по награждаване на 5 октомври в зала Арена Армеец по време на водещото кариерно изложение - Career Show 2023. Посетителите на събитието ще могат да се срещнат лично с най-добрите работодатели у нас и да открият нови кариерни възможности за себе си. 

Участието в събитието е напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.