И Райна се разсъблече за FHM

Pinterest LinkedIn +

Популярната поп-фолк певица и половинка на изпълнителя Константин Райна участва в "гореща" фотосесия за новия брой на списание FHM. Автор на фоторгафиите е Дилян Марков, а костюмът, с който позира певицата, е ушит специално за фотосесията.

"След снимките бях два пъти повече притеснена. Взех да се чудя дали не съм прекалено гола, дали нещо не се е видяло, взеха да ме мъчат някакви съмнения", казва в интервю за FHM Райна. "Но пък си мисля, че не сме минали рамките на добрия вкус, няма нищо перверзно, по-скоро се получи страстна фотосесия. Хората са свикнали да виждат по списанията жени с големи гърди. Аз не съм от тези, напротив. Даже е хубаво, че ще бъда една от малкото момичета с малки гърди на корица".


Райна във фотосесия за FHM
Снимка: Дилян Марков

"Сексапилът може да се търси в погледа и в извивките на тялото – еротиката не е единствено и само в гърдите. Най-важно е излъчването. Не е проблем да си направя голям бюст, но съм почитателка на естествените неща, затова и не възнамерявам да се сдобивам с подобно нещо. Харесвам се такава, каквато съм", споделя в интервюто красивата брюнетка.


Райна във фотосесия за FHM
Снимка: Дилян МарковСподели.