И Камелия дебютира с домашни секс кадри (18+)

Pinterest LinkedIn +

След колежките си Галена и ДесиСлава, и друга от горещите звезди на родния поп фолк небосклон изгря в мрежата със скандални голи фотоси.

Въпреки, че преди месеци Камелия бе категорична, че домашните й сексуални подвизи остават единствено за нея и приятеля й Цветин, популярно светско издание публикува няколко (меко казано) шокиращи снимки.

На едната от тях певицата е абсолютно гола, като не скрива абсолютно нищо от физическите си прелести. Тя се е излегнала на легло, в което държи в ръка дистанционно за климатик, а на преден план в близък план е изложена и част от интимната й област.

Абсолютна загадка обаче остава как пресата се е сдобила с кадрите, след като е видно, че те са заснети в домашна обстановка, най-вероятно от приятеля й Цветин.

Самата Камелия предпочете да запази мълчание по въпроса, вярна на принципа, че когато свали дрехите, рейтингът й буквално скача до небесата. Ние пък предпочитаме да не ви показваме въпросните кадри, които са твърде хард дори и за вече привикналия на светски секс подвизи български читател.

Сподели.