И Фърги се предаде пред Сюзън Бойл

Pinterest LinkedIn +

Шотландската сензация Сюзън Бойл (Susan Boyle) отново е на върха на американския чарт за албуми - Billboard 200, с коледния си запис The Gift, след като при издаването му дебютира едновременно под No.1 в САЩ и Великобритания, но през миналата седмица отстъпи лидерството си на Kanye West и новия му проект My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

За разлика от Kanye West, The Black Eyed Peas опровергаха прогнозите, че ще повторят успеха на предпоследния си албум - The E.N.D., който дебютира на върха на Billboard 200 с 304 000 продадени копия, с новия си студиен запис The Beginning, който не само не влезе под No.1 в чарта, а е и извън Топ 5 с продажби от едва 119 000 копия.

Анализаторите обясняват слабия старт на албума The Beginning с не особено доброто представяне на пилотния сингъл от него - The Time (Dirty Bit), чийто пик в класацията за сингли Billboard Hot 100 е девето място.

За сравнение, пилотният сингъл от The E.N.D. - Boom Boom Pow, дебютира в чарта под No.1 и се задържа на върха цели 11 седмици.

Сподели.