И Джеймс Франко издава албум

Pinterest LinkedIn +

Номинираният за Оскар американски актьор Джеймс Франко (James Franco), в чиито вени тече повече или по-малко португалска, шведска и руска кръв, е поредният представител на холивудската кино индустрия, който ще дебютира на музикалната сцена.

След като в последните седмици предстоящите си албуми обявиха Джеф Бриджис (Jeff Bridges) и Тим Робинс (Tim Robbins), а преди това и Стив Мартин (Steve Martin), сега светът научава за Kalup and Franco – съвместният проект на тазгодишния водещ на церемонията по връчването на наградите на Филмовата академия, номиниран за Оскар за ролята си в драмата 127 Hours, и бруклинският видео пърформанс артист Kalup Linzy, придобил популярност с пародиите си на персонажи от сапунените опери и маниера си да излиза на сцената преоблечен като жена.

Двамата решават да създадат дуото след съвместното си участие в шоуто на ABC General Hospital. Дебютният им запис - Turn It Up, ще излезе през лейбъла Dutty Artz в дигитален формат и на 7-инчов винил на 12 юли. Проектът представлява EP (запис с по-кратко съдържание / времетраене от това на стандартен албум) и включва тракове със заглавия като Rising (Both Sides Now) и Turn It Up (So We Can Turn It Out).  

Сподели.