И Бил Хейдър напуска Saturday Night Live

Pinterest LinkedIn +

След осем години в екипа на Saturday Night Live американският актьор Бил Хейдър (Bill Hader) обяви, че в края на настоящия 38-ми сезон ще напусне шоуто.

34-годишният Хейдър, който от 2005 г. насам паралелно с изявите си в SNL участва в още над 60 кино и телевизионни продукции (Superbad, Cloudy with a Chance of Meatballs, Forgetting Sarah Marshall), напуска след оттеглянето на други звезди на шоуто като Кристен Уиг (Kristen Wiig), Анди Самбърг (Andy Samberg), Ейми Поулър (Amy Poehler), Уил Форте (Will Forte) и др.

"Беше трудно решение, но все някога трябваше да се случи. Дойде моментът, в който просто си казах, че може би трябва да си тръгна", коментира комикът пред The Hollywood Reporter.

Напускането на Бил Хейдър ще разклати основите на вечерното шоу, тъй като актьорът си спечели славата на един от най-добрите имитатори на известни личности, като се почне с Алън Аркин (Alan Arkin) и се стигне до Винсънт Прайс (Vincent Price).

От предаването се оттегля също и един от основните му сценаристи - Сет Мейърс (Seth Meyers), който ще влезе на мястото на Джими Фелън (Jimmy Fallon) като водещ на Late Night по NBC.

Сподели.