Howard Stern казва сбогом на цензурата. Гледайте в Интернет

Pinterest LinkedIn +

Между 16:00 и 18:00 ч. тази вечер (16 декември) култовият и нерядко вулгарен американски шоумен Хауърд Стърн (Howard Stern) ще премине с гръм и трясък по централните улици на Ню Йорк, заобиколен от най-върлите си фенове.

По този начин той ще каже сбогом на "старомодната радиостанция" Infinity Broadcasting, където 20 години беше водещ. Освен края на този етап от кариерата си, който свързва с наложената му цензура, той празнува началото на следващ - шоуто му ще започне да се излъчва от Sirius Satellite Radio - една от двете най-големи сателитни радиостанции в САЩ.

"Без СЕМ, без шефове, без никой повече да ни се меси... Отиваме в обетованата земя!", гласи лозунгът в официалния сайт на Стърн, придружен от таймер, отмерващ изтичащото време до старта на новото му шоу на 9 януари 2006 г. Тогава мечтата на "опарилия" със сарказма си не една знаменитост водещ ще започне да се сбъдва - той ще може да говори и прави каквото си иска. По-рано тази година властите силно ограничиха свободата му, като му наложиха огромни глоби, което, по неговите думи, е причината да напусне Infinity.

Парадът на Стърн и съмишлениците му ще завърши на Таймс Скуеър, след което ще продължи с парти в Hard Rock Cafe, където концерт ще има Шерил Кроу (Sheryl Crow). Всичко това ще бъде излъчено пряко и на запис в Интернет от Yahoo.

Сподели.