How To Train Your Dragon

Pinterest LinkedIn +

Име: How To Train Your Dragon Жанр: Екшън | Приключенски Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

В How To Train Your Dragon сте в ролята на Хълцук – тийнейджър от варварското племе на викингите. Ще преминете през серии от платформинг етапи погледнати от горе, направени от пъзели.

Вашата цел е да наредите елементите в определените нива, за да можете да продължите напред. Например, някои райони са заключени и се иска ключ – големи дискове, които пасват в дупки на пода – за да отворите пътя си нататък. Често намирането на тези ключета изисква наблюдателност, но с напредването ви в играта, ще ви става все по-трудно и елементите, които трябва да търсите ще станат повече. Ще срещнете противници по пътя си, срещу които можете да използвате прашката си. Но внимавайте! Някои от тях са трудни за премахване и ще трябва да използвате хитрост.

Забавлявайте се с How To Train Your Dragon, официалната мобилна игра базирана на уникалния анимационен филм на DreamWorks Animation! Опитайте се да завладеете митичния свят на викингите и драконите в ролята на Хълцук - тийнейджър от варварското племе, който не е съвсем съгласен с традицията на народа си да убива дракони; и Беззъб - малкият плах, огнедишащ дракон, който ще промени цялата представа на викингите за драконите!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0092 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.