Холивуд се преклони пред Ръсел Кроу (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Австралийската кино знаменитост Ръсел Кроу (Russell Crowe) се превърна в поредният холивудски актьор, сдобил се със собствена звезда в Алеята на Славата.

Тържествената церемония се проведе в Лос Анджелис на 12 април, като Кроу пристигна за събитието заедно със съпругата си и двете си деца.

Сред популярните му колеги, уважили партито, бяха скандалният телевизионен водещ Джей Лено (Jay Leno), режисьорът Рон Хауърд (Ron Howard), а също така и сънародникът на Кроу - Сам Уортингтън (Sam Worthington), когото помним от "Аватар" (Avatar) и "Сблъсъкът на титаните" (Clash of the Titans).

 

Самият актьор не пропусна да прояви и типичното си чувство за хумор, заявявайки, че дори само "звездата ти е да е съседна с тази на име като Антъни Хопкинс" (Anthony Hopkins) си е постижение само по себе си.

Колкото до австралийските му корени, Ръсел се пошегува с местна журналистка, заявявайки, че е роден в Нова Зеландия и едва след това се явява  натурализиран австралиец. 

46-годишният актьор стана и 2404-тата знаменитост със собствена звезда в Алеята на Славата в Холивуд. През 2010 година подобна чест бе оказани и на други популярни имена в бранша като Адам Сандлър, Джеймс Камерън, Джон Кюсак, Колин Фърт, Ема Томпсън, Марк Уолбърг и др.

Get the Flash Player to see this player.

Виж снимки и трейлър на новия филм на Кроу - "Робин Худ" >>

Сподели.