20 Март 2018, 15:42

Хю Хефнър няма да остави нито цент на съпругата си

Google+ Pinterest LinkedIn +

Актуалната съпруга на Хю Хефнър не е вписана в завещанието на милионера. По-голямата част от състоянието на създателя на Playboy, което възлиза на около 32 милиона долара, ще стане собственост на синовете му, а останалата ще бъде пренасочена към хуманитарни организации.

"Не се омъжих за него заради парите, а от любов. Сигурна съм, че той е истинският мъж за мен", коментира 23-годишната Кристъл Харис, която мина под венчило с избраника си навръх Нова година.

Сватбата, която първоначално беше насрочена за лятото на 2011 г., беше отложена в последния момент поради колебания на булката, но в навечерието на новата 2013 г. дългоочакваното събитие все пак се състоя.

Информацията за финансовите споразумения между младоженците беше оповестена от тях публично, за да опровергаят предположенията, че красавицата се е омъжила за 86-годишния Хефнър, за да подсигури финансово бъдещето си.

Наскоро създателят на Playboy направи и друго изненадващо съобщение в социалните мрежи, твърдейки, че с младата му жена не правят секс, а се забавляват с игра на карти и гледане на филми.

Сподели.