Хип-хоп продуцентът Marley Marl се присъединява към "Jam On It – Очаквано добра комбинация"

Pinterest LinkedIn +

Eдин от първите големи американски хип-хоп продуценти Marley Marl се присъединява към брейк фестивала "Jam On It–Очаквано добра комбинация" в България с подгряващо "Back to the Hip-hop" парти на 20 април в столичния клуб Solo.

Marley Marl е създател на звукозаписната компания Cold Chillin' Records и основател на Juice crew. В кариерата си продуцентът има награда Грами за "Mamma Said Knock You Out" - най-продаваният сингъл на рапъра LL Coll J. Marley има два самостоятелни албума и през май 2007 г. ще издаде съвместен проект с KRS-One "Hip-Hop Lives". Освен това се изявява и като радиоводещ със собствено шоу в нюйоркско радио.

На следващия ден (21 април) ще се проведе българският финал на международния брейк фестивал "Jam On It-Очаквано добра комбинация" в столичния Военен клуб.

16-те финалисти в бибой състезанието "Jam On It–Очаквано добра комбинация" ще танцуват на музика, пускана от диджеите Skill и Light, а водещи ще бъдат Bubble Zoo и Jose. Уникална графити изложба ще посрещне ценителите на модерното младежко изкуство на финалите във Военния клуб. За събитието пристигат Alien Ness от САЩ, Atomic от Хърватска и Tomek от Германия, за да изберат най-добрия български брейкър.

Вечерта след финала ще се проведат и два танцови уъркшопа във фитнес-център "Младост", по време на които Alien Ness ще говори на тема "Top Rocks & Go Downs", а германският фънк гуру Bubble Zoo ще преподава оригинални фънк танци. На следващия ден Ness прави семинар на тема "Тhe Art of Footwork", а Bubble Zoo ще продължи с фънк уроци за напреднали.

Електронни билети за двата дни на фестивала "Jam On It–Очаквано добра комбинация" могат да се  закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за новогодишното парти вече се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.