Helloween с второ шоу в София

Pinterest LinkedIn +

Билетите за предстоящия концерт на Helloween със съпорт Stratovarius и Avatar на 23 януари в зала "Христо Ботев" свършиха напълно. Поради огромния интерес, организаторите от Loud Concerts обявяват второ шоу на Helloween в София още на следващия ден - 24 януари 2011 година.

Концертът ще се състои на същото място - в зала "Христо Ботев" в Студентски град и е с начален час 20:00. Освен метъл легендите Helloween, на сцената ще забият още Stratovarius и Avatar.

Билетите за шоуто на 24 януари вече са в продажба в мрeжата на Ticketstream на цена от 40 лева. В деня на събитието пропуските ще се предлагат срещу 50 лева.
 
Пионерите на немския пауър метъл Helloween пристигат в България за пети път в рамките на турнето The 7 Sinners World Tour 2010/11 в подкрепа на последния албум на групата - 7 Sinners. Специален гост в обиколката са финландците от Stratovarius, които също са готови с нов албум - Elysium.

Настоящият състав на Helloween се състои от: Andi Deris - вокал, Michael Weikath - китара, Sascha Gerstner - китара, Markus Grosskopf - бас, Daniel Löble - ударни.

Сподели.