Хейли Атуел няма да се завърне като Пеги Картър в Captain America: The Winter Soldier

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че през последните няколко месеца актрисата Хейли Атуел (Hayley Atwell) не отрече и не потвърди завръщането си за Captain America: The Winter Soldier, сега става ясно, че няма да видим героинята й Пеги Картър в предстоящото продължение.

Още през октомври стана ясно, че в новия филм ще има нова главна героиня, като за ролята се спряга името на звездата от Downton Abbey (Абатството Даунтън) – Джесика Браун Финдли (Jessica Brown Findlay).

Участието й все още не е потвърдено с договор, а сред останалите борещи се за ролята актриси са Емилия Кларк (Emilia Clarke) от Game of Thrones (Игра на тронове) и Алисън Бри (Alison Brie) от Mad Men (Момчетата от Медисън Авеню).

Снимките за Captain America: The Winter Soldier са планирани за месец март, а премиерата на филма ще се състои през април 2014 г.

Освен Крис Еванс (Chris Evans), който отново ще се превъплъти в главната роля на Стив Роджърс, за продължението ще се завърнат Самюел Джаксън (Samuel L. Jackson) като Ник Фюри, както и Себастиан Стан (Sebastian Stan) в ролята на Бъки Барнс.

Сподели.