Guns and Robots на българското студио Masthead излиза през декември (Тийзър и геймплей кадри)

Pinterest LinkedIn +

Ново заглавие от българското студио Masthead, чиято първа игра бе масовата онлайн мултиплеър реалновремева стратегия Earthrise, издадена в началото на 2011 г., ще се появи на бял свят през декември 2012 г.

Както подсказва името на играта, фундаментите в геймплея на Guns and Robots, издържан в механиката на масовите онлайн батъл арени (MOBA), ще бъдат оръжията и роботите. Последните ще са персонажите, с които играчите ще участват в играта, създавайки ги от всевъзможни части точно по начина, по който желаят. Masthead обещават безброй начини за индивидуализация на героите и "почти неограничен геймплей".

Огромно разнообразие ще има и при оръжията, за които ще има над 150 различни части. Персонажите ще могат да се движат свободно по картите, да избират между най-различни режими (например 1v1, за който свидетелстват първите няколко in-game кадъра, публикувани в официалния сайт на Guns and Robots), да мерят сили в онлайн ранглиста и да отключват различни постижения (Achievments).

Един от най-иновативните елементи от Guns and Robots е т.нар. personal garage, където играчите ще могат да тестват външния вид, движенията, оръжията и умението за боравенето с тях на конструираните от тях роботи.


Сподели.