Guardians of the Galaxy с дяволски добър първи трейлър (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Marvel се целят високо с Guardians of the Galaxy и, ако съдим по първия трейлър, може да се каже, че лесно ще захапем стръвта.

Новият екшън e с участието на Крис Прат (Chris Pratt), Брадли Купър (Bradley Cooper), Вин Дизел (Vin Diesel), Зоуи Салдана (Zoe Saldana) и Дейв Батиста (Dave Bautista).

Всички те играят изцяло нови персонажи за филмовата вселена на Marvel, което означава, че в киносалона трябва да успеем да се привържем към тях или да считаме, че студиото е направило първата си грешна стъпка.

Както изглежда от трейлъра, случаят определено не е вторият - и малкото, което се вижда от героите, е достатъчно, за да ни подпали като клечка, която трудно ще изгасне.

Фокусът във видеото е най-вече върху персонажа на Прат - Питър Куил, който е лидер на Guardians of the Galaxy и определено успява да привлече вниманието върху себе си - с цената на всичко, включително и с добра доза хумор.

Екшън сцените също не са пренебрегнати, като е изключително впечатляващо да видиш героите на Дизел и Купър - Groot и Rocket - в действие.

Има голяма вероятност Пазителите на вселената да накарат много фенове да ги заобичат така, както Тони Старк и компания намериха място в сърцата им.

Премиерата на Guardians of the Galaxy e на 1 август 2014 г.


Сподели.