"Групата": Един проект за топ бой банда на България със светло бъдеще

Pinterest LinkedIn +

По съвместна инициатива на няколко български компании и медии започва сформирането на българска бой банда. Проектът стартира с кастинг за набиране на млади таланти с музикални и сценични заложби.

Най-добрите ще бъдат избрани през есента и ще станат част от “Групата".
 
Единственото условие за момчетата, желаещи да се включат в конкурса за българската бой банда, е да бъдат между 18-28 години. Те трябва да попълнят формуляр с информация за себе си, да изпратят две свои снимки (в цял ръст и портретна), както и демозапис с тяхно изпълнение.
 
Кандидатстването може да стане в интернет страницата на бой бандата www.grupata.net, която стартира на 13 юни или по пощата на адреса на сп. “Блясък”. Набирането на кандидати ще продължи до 10 юли, когато ще бъдат обявени финалистите от кастинга.
 
Бъдещите музикални звезди ще запишат първата си песен в известното студио Warner Chappell Studios в Швеция, в което са записвани албуми на редица световни знаменитости, сред които Backstreet Boys и Бритни Спиърс (Britney Spears). Момчетата от “Групата” ще заснемат и клип към песента, а лансирането им на БГ сцената ще бъде поверено на професионални продуценти и специалисти.
 
Вълчо Калудов, управител на КаМюзик, Камен Спасов, изпълнителен директор на City радио и телевизия, Анна Кожухарова-Мариянска, главен редактор на сп. “Блясък”, Даниела Илиева, маркетинг NESCAFE 3 in 1 и NESQUIK Plus, Радост Драганова, водеща на предаването “Огледала”, и Катя Миткова, водеща на предаването “Webhit” на City радио и телевизия – инициаторите на кампания, ще са част от журито, което ще оценява кандидатите за музикална слава.
 
Към тях ще се присъединят екип от музикален педагог, хореограф, стилист и вече утвърдила се на музикалната сцена БГ звезда.
Сподели.