Gracepoint (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Fox, мини сериал Създател: Крис Чибнал С участието на: Дейвид Тенант, Ана Гън, Джаки Уийвър, Ник Нолти, Майкъл Пеня и др. Жанр: Криминален Gracepoint е е римейк на британската поредица Broadchurch. Действието се развива в малък крайбрежен град в Калифорния. Идиличното ежедневие на жителите му е разтърсено от мистериозна смърт на младо момче. Трупът му е намерен на плажа, но се оказва, че детето не е паднало от скалите, а е било убито. Случаят бързо привлича вниманието на медиите. Започва мащабно полицейско разследване, което ще промени напълно не само живота на близките на убитото момче, но и на всички останали жители на малкия град. Главните роли са поверени на Дейвид Тенант (David Tennant) и Ана Гън (Anna Gunn). Премиерта на Gracepoint е на 2 октомври 2014 година.

Fox, мини сериал Създател: Крис Чибнал С участието на: Дейвид Тенант, Ана Гън, Джаки Уийвър, Ник Нолти, Майкъл Пеня и др. Жанр: Криминален

Gracepoint е е римейк на британската поредица Broadchurch. Действието се развива в малък крайбрежен град в Калифорния. Идиличното ежедневие на жителите му е разтърсено от мистериозна смърт на младо момче. Трупът му е намерен на плажа, но се оказва, че детето не е паднало от скалите, а е било убито.

Случаят бързо привлича вниманието на медиите. Започва мащабно полицейско разследване, което ще промени напълно не само живота на близките на убитото момче, но и на всички останали жители на малкия град.

Главните роли са поверени на Дейвид Тенант (David Tennant) и Ана Гън (Anna Gunn). Премиерта на Gracepoint е на 2 октомври 2014 година.


Сподели.