Горещи фотосесии и колекционерско DVD в новия брой на сп. "Playboy"

Pinterest LinkedIn +

Специално DVD-издание, посветено на националния конкурс Playmate България 2006, пуска българският Playboy в своето 55-о издание тези дни. Видео-приложението съдържа 100 минутен материал с горещите клипове на 12-те участнички в еротичния форум.

На корицата на октомврийския брой е ослепителната брюнетка от Чирпан Мина Аврамова. Тя се класира трета на Playmate-конкурса, а преди това има и една титла от конкурсите Flirt Playboy Connection.

В рубриката Момиче на месеца Playboy представя още една призьорка от националния си конкурс това лято – варненката Илияна Пантелеева, първа подгласничка на победителката Николета Лозанова. Феновете на Илияна ще бъдат зарадвани от двустранния постер с нея като Мис Октомври, отпечатан от списанието.

Интервютата в броя са с нашумелия музикант Стоян Роянов Я-я, познат от изявите си с Ъпсурт, Кали и словенския президент Янес Дрновшек.


Деси, Мони, Николета и Теди в сесията "4 Non Blondes" Фотография: Мими Николова - Jujata

В рубриката “Паралели” една на друга са противопоставени две от най-одумваните вдовици на Балканите – Дарина Павлова и Цеца Величкович-Ражнятович.

В “11-те най...” пък са представени най-красивите мобилни телефони в света към днешна дата.


Playboy корицата Мина Аврамова Фотография: Васил Къркеланов

Футболните запалянковци ще бъдат зарадвани от “15 Божи заповеди за Шампионската лига” - 5-страничен богато илюстриран материал, пълен с полезни съвети и любопитни факти от тазгодишния европейски клубен сезон.

В секцията “Бъдещи звезди” са представени три нови открития  на българския Playboy – Вики, Даниела и Детелина.


Стоян Роянов Фотография: Валентина Петрова

Сподели.