Google в помощ на малкия и среден бизнес у нас

Pinterest LinkedIn +

На 14-ти май компанията стартира обучителното турне Google Дигитален гараж - https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh, включващо безплатни семинари и индивидуални консултации в повече от 37 града в България! Програмата ще продължи до края на 2018 г., като целта ù е да повиши знанията на собствениците и служителите на малки и средни бизнеси за ползите от създаване и подобряване на дигиталното присъствие на бизнеса им.

Проектът се реализира в сътрудничество със СофтУни и в партньорство с БТПП. 12 специално обучени консултанти ще помогнат на всеки желаещ да се реализира в онлайн пространството, споделяйки повече за различните инструменти, които се използват в дигиталния маркетинг и разкривайки добри практики.

До момента са обучени над 3000 души от 20 града. От септември месец предстои да се проведат безплатни семинари на тема "Изграждане на ефективно онлайн присъствие" и консултации в:
София, Плевен, Пловдив, Асеновград, Ловеч, Пазарджик, Троян, Пловдив, Банско, Враца, Благоевград, Бяла Слатина, Варна, Бургас, Сандански, Петрич, Самоков, Велико Търново, Шумен, Видин, Кюстендил, Дупница, Лом, Козлодуй, Велинград, Монтана.

Консултациите са подходящи за всички собственици на малък и среден бизнес, предприемчиви хора, които имат бизнес идея и планират да я осъществят в близко бъдеще, както и за неправителствени организации, сдружения, професионалисти на свободна практика и т.н.

Повече за турнето можете да научите, като посетите платформата - https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/f2f.
Сподели.

Относно автора

Издател, SEO експерт, мечтател, бачкатор, голям фен на музиката и животинките. В очакване на доброто...