Gone Girl (Official Trailer #2)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014. Режисьор: Дейвид Финчър Сценарист: Гилиън Флин С участието на: Бен Афлек, Розамунд Пайк, Кари Куун, Нийл Патрик Харис и др. Жанр: Трилър Ако има нещо, в което Дейвид Финчър е брилянтен, това със сигурност са трилърите. Gone Girl е поредното потвърждение за това. Историята разказва за мъж, който става обект на медиен интерес след изчезването на съпругата му. Героят на Бен Афлек може да смята, че е невинен, но това става все по-малко вероятно с напредването на разследването. Премиерата на трилъра е на 3 октомври 2014 г.

САЩ, 2014. Режисьор: Дейвид Финчър Сценарист: Гилиън Флин С участието на: Бен Афлек, Розамунд Пайк, Кари Куун, Нийл Патрик Харис и др. Жанр: Трилър

Ако има нещо, в което Дейвид Финчър е брилянтен, това със сигурност са трилърите. Gone Girl е поредното потвърждение за това.

Историята разказва за мъж, който става обект на медиен интерес след изчезването на съпругата му. Героят на Бен Афлек може да смята, че е невинен, но това става все по-малко вероятно с напредването на разследването.

Премиерата на Gone Girl е на 3 октомври 2014 г. 


Сподели.