Годеницата на Орландо Блум се съблече в името на коалите

Pinterest LinkedIn +

Супермоделът на "Victoria's Secret" и годеница на холивудския секссимвол Орландо Блум (Orlando Bloom) - Миранда Кер (Miranda Kerr) зарадва мъжката част от почитателите си с поредната гола изява в кариерата си.

Манекенката се появи в цялата си прелест на корицата на новото "зелено" издание на австралийското Rolling Stone. Мотивите й за еротичната сесия обаче са изцяло благородни.

Миранда е лице на кампанията "No Tree, No Me" на местната фондация "Australian Koala" и именно поради тази причина позира гола и заключена с вериги към дърво на корицата на списанието.

С този жест тя се опитва да  покаже на хората, че неблагоприятната околна среда  е равносилна на смърт за редкия вид животни.

"В Австралия живеят само около 100 000 коали. Повече от 80% от техния вид бяха унищожени от неблагоразумието на европейците, които се заселиха тук", разкрива Миранда в интервюто.

"Вярвам, че всяка грешка, която правим, има своите последствия и колкото по-рано го разберем, толкова по-добре ще е за нас самите. Надявам се с появата си в този вид на корицата да предизвикам нужната реакция у хората", добави тя. 

В личен план красавицата обаче е повече щастлива. В най-скоро време тя ще каже заветното "да" на неофициалната си половинка - холивудската звезда Орландо Блум.
 

Сподели.