Гледай Sofia Rocks шоуто на Мetallica, Slayer, Anthrax и Мegadeth във Фрактура!

Pinterest LinkedIn +

На 11 юли в специализираното предаване за рок музика Фрактура ще бъдат излъчени репортажи от първия ден на фестивала Sofia Rocks powered by Sonisphere.

Основните участници - Мetallica, Slayer, Anthrax и Мegadeth - ще бъдат представени с по едно лайв изпълнение.

В това издание на Фрактура ще бъде направена и премиера на новите клипове на As I Lay Dying, The Revenge Project и прогресив китариста Константин Джамбазов. 


  Снимка: Avtora.com

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане Мартин Стоянов от Loud Concerts, който ще разкрие финалните подробности около предстоящия Каварна Рок Фест 2010. Освен това, зрителите ще си припомнят какво каза скандалният Глен Бентън от Deicide при първото си гостуване в България. 
 
Клипове и концертни песни на Doro, Primal Fear, Tarja Turunen, Killswitch Engage, Sodom, Korn, Destruction и Korpiklaani също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Прекрасно е, че Фрактура наскоро стана на 12 години. Въпреки по-късния час на излъчване, рейтингите на предаването сега са два пъти по-високи от периода на шоуто по ММ", каза за Avtora.com Васко Катинчаров.

"В следващото издание на 18 юли зрителите ще гледат репортажи от концертите на Stone Sour, Alice In Chains, Manowar и Rammstein. След това предстои и Каварна Рок Фест, така че изобилието от интервюта и репортажи ще зарадва всички фенове на добрата рок музика в България", каза още Катинчаров. 

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

Още за Sofia Rocks 2010:

Сподели.