Германците Robert Natus, Arkus P. и Boris S. на фестивала Hard Love в София

Pinterest LinkedIn +

Немските диджеи Robert Natus (на снимката), Arkus P. и Boris S. ще бъдат хедлайнери на първото издание на технофестивала Hard Love, организиран от Ultra359 и DJ Smurf от Метрополис. Събитието ще се проведе на 5 май в столичния Парти център "4-ти км".

Българските фенове на техно музиката ще станат свидетели на двучасовото съвместно изпълнение на Robert Natus и Arkus P., което през 2006 г. спечели 4-то място за "Best live act" на престижното немско списание Raveline.

"Тяхното техно, както и музиката им, са добре известни като "брутално твърди", което е перфектно за премиерното издание на Hard Love", коментира DJ Smurf от Метрополис стила на германците.

Другият хедлайнер Boris S. ще застане зад пулта малко след 1 ч. след полунощ. Само преди броени дни излезе първият самостоятелен албум на диджея, озаглавен "Mental Dissorder" за лейбъла T-Clаssiхх.

Гостите от Германия ще бъдат подгрявани от българските артисти DJ Smurf и Miss Lidiya.

Електронни билети за фестивала Hard Love на цена 20 лв. могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за партито се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.