Георги Минчев ще бъде почетен на концерта “Златните парчета на българския рок”

Pinterest LinkedIn +

На последния микрофон на Георги Минчев звездите на “Златните парчета на българския рок” ще изпълнят класическото “Блажени години (Рокендролът беше млад)”. На този микрофон Гласът на “Стари муцуни” е пял стотици пъти емблематичната песен.


След смъртта му Васко Кръпката го е запазил и на 13 декември най-големите в българския рок ще изпълнят на него безспорната класика в жанра.

Водещи на юбилейния концерт ”Златните парчета на българския рок” ще бъдат Диана Алексиева – водеща на “Българският Топ 100” и Васко Кръпката. Четири камери ще излъчват лайфа на огромни видеостени. На двучасовото шоу ще бъдат показани и парчета на култови рок групи и изпълнители като Б.Т.Р., ФСБ и Георги Минчев.

На 11 декември “Българският топ 100” ще събере част от групите, които са в класацията на списание “Паралели” за 50-те най-обичани български рок парчета. Сред гостите ще бъдат Косьо Марков, Кольо Гилъна, Кирил Маричков, Звезди Керемдчиев, Данчо Караджов, Наско от Б.Т.Р. и Васил Гюров от “Ревю”.

За феновете на българската рок музика агенция “Прима” публикува временен сайт. На адрес www.top50.agencyprima.com ще видите актуални новини за концерта.
Сподели.