George Michael пръв на Уембли

Pinterest LinkedIn +

Британският поп-певец Джордж Майкъл (George Michael) ще е първият изпълнител, който ще изнесе концерт на обновения стадион Уембли в Лондон през юни.

През миналата 2006 г. музиканти като Бон Джоуви (Bon Jovi), Роби Уилямс (Robbie Williams) и Rolling Stones бяха принудени да отменят участията си на спортното съоръжение, след като стана ясно, че стадионът ще трябва да бъде ремонтиран основно.

Джордж Майкъл планира концерт на 9 юни, след като изпълнителят пожъна небивал успех с последното си турне "25 Live" през 2006 г. Събитието ще е част от новото му турне, с което Майкъл ще обиколи най-големите европейски стадиони.

Мениджърът на стадион Уембли Алекс Хорн (Alex Horne) споделя пред медиите: "Това ще е първият концерт, след обновяването на стадиона. Ние ще напаравим всичко възможно да върнем Уембли на световната карта като бъдещо място за големи концерти."

Само месец след като Джордж Майкъл открие концертната дейност на Уембли, на същият стадион ще се проведе грандиозен концерт в чест на 10-годишнината от смъртта на принцеса Даяна.

Сподели.