Gearbox обяви чисто ново IP – Battleborn (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Американската частна компания Gearbox Software обяви първата си оригинална интелектуална собственост след Borderlands, чийто рилийз ще стане факт между 1 април 2015 и 31 март 2016 година.

Озаглавена Battleborn, играта е шутър от първо лице с "изумителен стил и фантастична вселена", споделяща общи черти с MOBA игрите, и е "най-амбициозната видеоигра, създавана досега от Gearbox", се казва в представянето на заглавието, подкрепено с издаването на дебютен кинематографичен трейлър.

Видеото не включва геймплей кадри и има за основна цел да въвлече аудиторията в концепцията на Battleborn и нейния интергалактически фентъзи свят и да представи шестима от игралните персонажи – възедър космически пехотинец, войнствен елф от женски пол, безсмъртен кибернетичен самурай, стиймпънк механичен човек, принцеса-магьосница, напомняща кралиците от сънищата на Алиса и въоръжен с пистолет престъпник.

До момента от Gearbox разкриват подробности само за един от режимите на игра – 5v5 конкурентен мод, наречен Incursion, организиран на бойна арена, изобилстваща от NPC (неигрални) миниони.

Играчите ще могат да играят и кооперативно, но на този етап липсва информация за останалите мултиплеър режими. Предполага се, че августовското издание на GameInformer, посветено на Battleborn, ще разкрие много нови детайли за играта.

Сподели.