"Газ до дупка, а докъдето стигне бензинът" с Горан Брегович в Банско

Pinterest LinkedIn +

Над 500 почитатели на Горан Брегович се забавляваха в Банско с микс от стари хитове и нови песни при представянето на новия албум на музиканта "Алкохол". Прочутият композитор определи житейската си философия като "Газ до дупка, а пък докъдето стигне бензинът" и радва феновете си до късни зори.

Брегович бе викан на "бис" цели шест пъти. Сред по-известните му почитатели в зимния курорт се открояваха Кеворк Кеворкян и Лора Крумова.


Дайте газ до дупкаааааа!!!!!!

Култовият композитор обясни на пресконференция по-рано и защо новият му албум носи името "Алкохол" - оказа се, че е посветен на родителите му, заради личната драма на семейството - алкохолната зависимост на баща му.

Освен Горан и неговият "Оркестър за сватби и погребения", на специалната сцена във "Флоримонт" се качиха и Валдес, Хисарският поп, Тошко Тодоров и Радо Шишарката. Голяма част от най-запалените фенове на Брегович, за които не достигнаха куверти, се забавляваха със специалната програма на "Най клуб".

Там те успяха да видят на живо своя кумир, който след големия си концерт, стартирал с пищна заря, слезе в клуба за чаша питие.

Концертът бе закрит от най-младата звезда на попфолка – Саманта, която сложи финална точка с хита си "Огън в рая".

Шоуто в Банско бе поредната изява на световноизвестния изпълнител Горан Брегович у нас. Той бе в България за последно преди около година, когато се изяви в столичния "Най клуб".

Сподели.