Game of Thrones A Telltale Games Series (Exclusive Character Reveal Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Графичен адвенчър Разработва: Telltale Games Издава: Telltale Games Платформи: PS4, Xbox One, PC, Mac, PS3, Xbox 360, iOS

Питър Динклидж, Лина Хеди, Натали Дорбър и Иуан Реон отново се превъплъщават в персонажите си от хитовото шоу на HBO – Тирион Ланистър, Серсей Ланистър, Марджъри Тайрел и Рамзи Сноу – в гейм адаптацията на Telltale по книгите на Джордж Р.Р. Мартин, на които е базиран и сериалът.  

Действието в играта на Telltale се развива между събитията, застъпени в трети и пети сезон на сериала, а в центъра му са поставени пет игрални персонажа от Дома на Форестър – клан, споменат мимоходом в книгите на Мартин. Лоялни на Старките, Форестър смятат, че студеният климат ги е закалил не само физически, но и морално, и отстояват своя девиз, който гласи "Желязо от лед". Тай Кори Франк – личният асистент н Джордж Мартин – работи като сценарен консултант на екипа, разработващ играта.

Кралски чертог и Вала са сред ключовите локации от "Песен за огън и лед", пресъздадени от Telltale, наред с нови места като имението на Форестър в Айрънрат, дълбоко във Вълчата гора.

Game of Thrones A Telltale Games Series ще включва шест епизода, първият от които – Iron From Ice – трябва да се появи в самия край на 2014 година.


Сподели.