Галя екс Каризма поздрави Миро от сцената на MAD TV

Pinterest LinkedIn +

Нежната половинка от вече несъществуващия дует Каризма - Галя, се завърна на музикалната сцена след дълго творческо затишие. За разлика от Миро, който успешно се наложи като солов изпълнител с хитове като "Някога преди" и "Губя контрол, когато" Галя изчака близо две години преди отново да се качи на сцената.

Изпълнителката бе поредната българска звезда след Десислава, Графа, Анелия и Руши Видинлиев, която се включи в инициативата MAD Secret Concert под шапката на MAD TV.


Десислава отново се качи на сцената на MAD Secret Concert. Снимка: Avtora.com

По традиция и според концепцията на тайния концерт, Галя представи кавър версии на някои от най-големите хитове в историята на световната музика.

Въпреки това, тя не пропусна да изпълни и парче на Каризма, с което специално поздрави бившия си дуетен партньор Миро. Пред събралата се публика певицата представи своебразен микс от съвместните им хитове "Колко ми липсваш" и "Минаваш през мен".


Галя не пропусна да спомене името на бившата си дуетна половинка Миро. Снимка: Avtora.com

Специални гости на тайния концерт бяха Десислава, Графа, Сантра и Кристо, както и гръцката мега звезда Сакис Рувас. По време на целия концерт Галя си партнираше с беквокалистките Весела Бонева и дъщерята на Камелия Тодорова - Рейчъл.

В репертоара на Галя присъстваха парчета на имена като Michael Jackson, Lisa Stansfield, Whitney Houston, Alicia Keys и George Michael.


Сакис Рувас бе сред специалните гости на концерта. Снимка: Avtora.com

По време на концерта прозвучаха още хитове на Roisin Murphy - "Overpowered", евъргрийна "Ain't no sunshine", Bootylicious" на Destiny's Child и др. Финалът на поредния таен концерт дойде след изпълнението на ново авторско парче на Галя - "Da Drums", което ще влезе в дебютния й самостоятелен албум.

Събитието се състоя в студиото на Денис Ризов от Ахат - Harbour Island Records, а на сцената свириха музикантите Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни), Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари).

Сподели.