Фронтменът на Limp Bizkit - порнозвезда по неволя

Pinterest LinkedIn +

Фронтменът на Limp Bizkit, Фред Дърст (Fred Durst), попадна в компанията на "порнозвездите по неволя", в която влизат Парис Хилтън (Paris Hilton), Памела Андерсън (Pamela Anderson), Томи Лий (Tommy Lee) и други знаменитости, съобщава undercover.com.au.


В интернет се появиха негови любителски порно-клипове. Зад инцидента стои анонимен хакер, наричащ себе си T-Mobile Terrorist.

T-Mobile Terrorist е разбил защитата на домашния компютър на Дърст (скоро това бе направено и с мобилния телефон на Парис Хилтън) и е намерил там грижовно пазените от Фред "горещи" кадри. Освен това, той е публикувал и списъка с телефоните му онлайн.

"Да нахлуят в личното ти пространство и да направят частния ти живот обществено достояние в един и същ момент е много тежко - коментира в сайта на групата Дърст по повод инцидента. - Но сега единствено нашият нов албум има значение за мен и няма да позволя на някакви глупости отпреди години да нарушат плановете ми."

В момента Дърст и колегите му са в Прага, където работят над записите на новия албум на групата, който ще следва "Results May Vary", от 2003 г.
Сподели.