Фронтменът на Damageplan ще пее с Alice In Chains

Pinterest LinkedIn +

Вече е известен вокалистът, който ще се присъедини към Alice In Chains за техния първи от девет години насам концерт - на 18 февруари в Сиатъл, в полза на жертвите от цунамито в Югоизточна Азия.

Фронтменът на Damageplan, Патрик Лахман (Patrick Lachman), ще се присъедини към китариста Джери Кантрел (Jerry Cantrell), барабаниста Шон Кини (Sean Kinney) и басиста Майк Инез (Mike Inez), съобщава antiMUSIC.

Лахман е заявил, че участието му с Alice In Chains е 100 % потвърдено, като с тях могат да се появят и други вокалисти. Той вече е пял с Джери Кантрел и Майк Инез на погребението на китариста “Даймбег” Деръл Абът ("Dimebag" Darrell Abbott, Pantera/Damageplan). “Даймбег” беше застрелян от обезумял фен през м. декември.

Както вече съобщихме, другите потвърдени имена за концерта са Ан Уилсън (Ann Wilson) от Heart, Крис Новоселич (Krist Novoselic) от Nirvana, Крис ДеГармо (Chris DeGarmo) от Queensryche и рапърът Sir Mix-A-Lot.

Според сиатълското радио KRQI-96.5 K-Rock, което спонсорира събитието, концертът се е разпродал за по-малко от 20 минути онлайн.
Сподели.