Fray – един по-различен RTS с премиера през 2011 г.

Pinterest LinkedIn +

През 2011 г. на бял свят ще се появи първият проект на новосъздаденото независимо френско студио Brain Candy – Fray. Ситуирана в 2098 г., футуристичната sci-fi мултиплеър реалновремева стратегия ще се отличава от традиционните представители на жанра по отношение на походовия елемент.

Заглавието на играта идва от виртуалния боен модул Fray – един от многото подобни, създадени с цел бягство от реалността и най-вече забавление на представителите на човечеството в края на 21-ви век, когато три мега-корпорации си оспорват властта над Земята и малкото й останали ресурси.

Поставяйки четирима играчи в ролите на различни персонажи, всеки със своя индивидуалност и въоръжение, играта ще се развива на ходове, но ходовете на четиримата играчи ще се осъществяват едновременно, спестявайки им времето за изчакване на действията на всички останали. След едновременното им изиграване, за което ще разполагат с ограничено време, ходовете на четиримата персонажи ще бъдат визуализирани кинематографично с динамично заснемане от различни ъгли. 

Сподели.