Forza Horizon 2 (Launch Xbox One Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Рейсър Разработва: Sumo Digital (Xbox 360) и Playground Games (Xbox One) в сътрудничество с Turn 10 Studios Издава: Microsoft Studios Платформи: Xbox 360, Xbox One Година на издаване: 2014 Forza Horizon 2 отново ще превърне феновете на високите скорости и свистенето на гуми в участници в зрелищния Horizon Festival, който този път е ситуиран в южните части на Стария континент и по-конкретно в южна Франция и северна Италия и локации като Прованс, Тоскана и Кот д'Азур. Светът на играта е изграден на по-голяма площ и включва трасета, чиято обща дължина е приблизително три пъти по-голяма от тази на трасетата от оригиналната Horizon. Друго нововъведение е динамичната климатична система и смяната на ден и нощ за различните събития, в които играчите ще участват, напредвайки в кариерното си развитие. Създаден по подобие на Forzavista от Forza Motorsport 5, в Forza Horizon 2 онлайн режимът Car Meets позволява на играчите да се срещат едни с други и да сравняват автомобилите си. Те

Жанр: Рейсър Разработва: Sumo Digital (Xbox 360) и Playground Games (Xbox One) в сътрудничество с Turn 10 Studios Издава: Microsoft Studios Платформи: Xbox 360, Xbox One Година на издаване: 2014

Forza Horizon 2 отново ще превърне феновете на високите скорости и свистенето на гуми в участници в зрелищния Horizon Festival, който този път е ситуиран в южните части на Стария континент и по-конкретно в южна Франция и северна Италия и локации като Прованс, Тоскана и Кот д'Азур.

Светът на играта е изграден на по-голяма площ и включва трасета, чиято обща дължина е приблизително три пъти по-голяма от тази на трасетата от оригиналната Horizon. Друго нововъведение е динамичната климатична система и смяната на ден и нощ за различните събития, в които играчите ще участват, напредвайки в кариерното си развитие.

Създаден по подобие на Forzavista от Forza Motorsport 5, в Forza Horizon 2 онлайн режимът Car Meets позволява на играчите да се срещат едни с други и да сравняват автомобилите си. Техният брой е над 200, а сред най-атрактивните модели, включени в списъка, са 2014 Lamborghini Huracán LP610-4, McLaren P1 и LaFerrari.

Световната премиерна дата на Forza Horizon 2 е 30 септември 2014 година.


Сподели.