Финалистите в Survivor 2014: И тримата сме достойни да бъдем победители

Pinterest LinkedIn +

Тримата финалисти в Survivor 2014 - Светлин Занев, Димитър Димитров и Ваня Джаферович - гостуваха в студиото на bTV, където коментираха участието си във формата.

Финалът на Survivor ще е на 15 декември 2014 г., а победителят ще грабне 100 хил. лева. Победителят ще бъде определен от журито, състоящо се от отпадналите участници, и от зрителите.

"Различни стратегии и различни играчи. Мисля, че се получи добър финал. Който и да спечели, той го заслужава", заяви Ваня.

Димитър и Светлин имат опит в екстремната продукция. Димитър е бил част от Survivor 3: "Островите на перлите", а Занев - от Survivor 4: "Филипини".

"Това, което усвоих от онзи сезон, имах възможността да го приложа в този. Например увереността, спокойствието, липсата на страх от загуба. Не съм дал абсолютно всичко от себе си, защото не бива. Не можеш да стигнеш до граница и да се съхраниш. Правиш това, което е необходимо, а не всичко", коментира Димитър, който работи като режисьор. 

"В този сезон нещата са много по-различни. Първо, участниците около теб. Второ, самият начин, по който протече играта. Сезонът беше прекрасен", заяви 40-годишният Занев.  

Сподели.