Финалист в American Idol може да е новият фронтмен на Queen

Pinterest LinkedIn +

Финалистът в осмия сезон на "American Idol" - Адам Ламбърт (Adam Lambert) може да стане новият фронтмен на Queen.

Ламбърт загуби преди броени дни спора за новия музикален идол на Америка от конкурента си Крис Алън (Chris Allen), като по време на финала се изяви именно с британските легенди.

"Надяваме се Адам да се съгласи да се срещнем и да обсъдим възможността да работи с нас. Определено бих се радвал на подобна възможност, тъй като той показа в ефир изумителни вокални качества", разкри китаристът на Queen - Брайън Мей, в интервю пред Rolling Stone.


На това му се вика харизма...

Любопитен факт е, че за разлика от победителя Крис Алън, който бе набеден за хомосексуален, то Ламбърт е откровен гей, като никога не е крил сексуалните си пристрастия към собствения си пол, също като бившата звезда на Queen - Фреди Меркюри (Freddie Mercury).

Както е известно, в средата на май досегашният фронтмен на групата - Пол Роджърс заяви, че прекратява сътрудничеството си с Queen. Той не обяви официални мотиви, като единствено коментира, че е крайно време легендите да сложат край на музикалните си изяви.
 
 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.