Filter разкриват подробности за новия си албум

Pinterest LinkedIn +

Феновете на Filter ще бъдат зарадвани от нов албум на групата през следващото лято. Фронтменът им - Робърт Патрик, даде тази информация покрай пожеланията за празниците, поставени в офицалния уебсайт на Филтър.


В изявлението Патрик пише: "Искам да знаете, че изминалата 2003 година беше страхотна за мен! Работим здраво по нов албум, за който както казах и преди, имам около 10 написани песни. Доколкото уебсайта ни се ъпдейтва, фактът че няма новини всъщност е добра новина, защото това означава, че съм зает с новия албум, който ще издадем през лятото на 2004 г."

През 2002г, нещата а бяха доста утихнали около Филтър след издавенето на третия им албум - "Amalgamut", за който липсваше промоция след като Патрик беше приет в болница за рехабилитация и детоксикация в следствие алкохолно отравяне.

Единственият ангажимент след излизането му от от клиника беше да направи песен с бившия китарист на Limp Bizkit - Уес Борланд и Джош Фрийс от A Perfect Circle, за саундтрака на филма UNDERWORLD.

През тази година, парчето “The Only Way Is The Wrong Way”, беше включено в саундтрака към филмовата версия на играта TOMB RAIDER 2.

В записите на материала за бъдещия - четвърти албум на Филтър участва и Jerry Cantrell от Alice In Chains

Официален сайт на Filter:
http://www.officialfilter.com/

Сподели.