Филмовата легенда Бърт Рейнълдс с тежък грип, лекуват го в интензивно отделение

Pinterest LinkedIn +

Номинираният за Оскар американски актьор Бърт Рейнълдс, съпътстван от славата на секссимвол през 70-те и 80-те години на миналия век, е хоспитализиран в интензивно отделение в сериозно увредено общо състояние.

Той е постъпил в болницата с грипоподобни симптоми и силна дехидратация, след което е бил настанен в интензивно отделение, информира негов представител без да разкрива името на болницата, в която се лекува 76-годишният актьор.

По негови думи Рейнълдс се повлиява добре от лечението и се очаква скоро да отпадне нуждата от интензивни грижи и наблюдение.

През последните няколко години Бърт Рейнълдс се снима предимно в телевизионни продукции, които поначало съставляват голям процент от филмографията му, наброяваща над 160 заглавия.

Най-скорошната кино лента, в която може да бъде видян, е заклеймената от критиката комедия Not Another Not Another Movie. В същия жанр е и обявената през 2012 г. следваща филмова продукция, в която му е дадена роля – Standby. В нея той ще си партнира със звездата от "Зайнфелд" Джейсън Алекзандър.

Номинацията за Оскар на Рейнълдс е за поддържащата му роля в култовия филм Boogie Nights от 1997 г., а сред най-популярните му превъплъщения на малкия екран са тези в сериалите Evening Shade и Out Of This World.

Сподели.