Филип Киркоров влезе в психиатрия

Pinterest LinkedIn +

Руската поп звезда Филип Киркоров постъпи в психиатрия.

Броени дни след драматичния инцидент, който се разигра пред очите на десетки свидетели в двореца в Кремъл, популярният изпълнител замина за Израел, където влезе за изследвания в клиниката "Тел А Шомер".

Резултатите от тях все още не са ясни, но по всяка вероятност празничните участия на Киркоров по Kоледните празници ще бъдат отложени.

Както е известно, певецът нанесе побой на режисьора на шоуто за Наградите "Златен грамофон" Марина Яблокова, след като тя му направи забележка по време на репетиция.

При последвалия преглед бе установено, че потърпевшата е с разкъсани капиляри и мозъчно сътресение. Филип Киркоров не отрече вината си, но се оправда с извинението, че два пъти годишно получава неконтролируеми пристъпи и има сериозни психически проблеми, които е наложително да лекува.

Междувременно Марина Яблокова изненадващо заяви, че е готова да се откаже да съди изпълнителя на хитове като "Я за тебя умру" и "Жестокая Любовь", тъй като е доволна и от полученото извинение. Според медиите в Русия обаче, мотивите й са съвсем други – предполага се, че Филип Киркоров е готов да й заплати шестцифрена сума, за да избегне предстоящо дело в съда.

Сподели.