Евгени Минчев: Нямаше нито една истинска звезда в Къщата на Vip Brother 2014

Pinterest LinkedIn +

"Не съм влюбен в Иво Аръков", заяви Евгени Минчев в студиото на Нова ТВ, където коментира престоя си в Къщата на Vip Brother 2014.

Пиарът беше един от най-колоритните участници в шоуто. Той успя да се превърне в господар на Образцовия дом и да подчини всички Съквартиранти на своите емоции – видяхме го да рони горчиви сълзи, видяхме го и да разсмива родните випове. 

Евгени Минчев обясни защо няколко пъти си приготвя багажа, готвейки се да напусне формата: "Съквартирантите ме взеха за сценарист на предаването и реших да им дам малко надежда, че си тръгвам.

Нямаше нито една истинска звезда в Къщата. Йорданка Христова малко се доближава до този образ. Показа характер на властна и дребнава."


Като Политбюро в реалитито, лордът и естрадната ни прима Йорданка Христова се радваха на известни удобства.

"Привилегиите да се спи в отделна стая произлизаха от мен, от моите условия. Благодарение на моята твърдост Йорданка се намести. Последните три дни не си говорихме. Видях я в светлината на темерут, не искам да я виждам повече в живота си, но продължавам да я харесвам като певица."


Евгени Минчев се погрижи и да се забърка в доста скандали – с певицата Камелия Воче, с актьора Иво Аръков, но бързо се връщаше към доброто си настроение.

"Когато Иво плачеше, аз плаках в отговор на неговите сълзи. Не съжалявам, че му написах стихотворение – аз му благодаря. То ще бъде в моята нова стихосбирка."

Сподели.