Eve Online с 10 експанжъна в рамките на следващата година

Pinterest LinkedIn +

За по-малко от една година Eve Online ще получи един голям и 9 по-малки експанжъна, всеки от които вече е озаглавен и има фиксирана премиерна дата. Първият от тях – Kronos – ще се появи на 3 юни 2014 г. и ще въведе една нова фракция - Mordu's Legion.

Той е замислен и реализиран като традиционен експанжън с големи мащаби и някои съществени промени по отношение на геймплея, които ще бъдат усетени на най-различни нива. Новият главен дизайнер на научнофантастичното MMORPG на CCP Games е на мнение, че абсолютно всяка структура в играта трябва да може да бъде разрушена от играчите.

Настоящата версия на Eve Online – Rubicon – излезе през ноември 2013 година, така че Kronos излиза в сроковете, които CCP си бяха поставили за изкарването на нов експанжън. Сега студиото се отказва от този модел и преминава към гореспоменатата схема – по-малки ъпдейти, издавани по-често.

В допълнение към Kronos до края на 2014 година ще излязат още следните експанжъни: Crius (19 август), Hyperion (23 септември), Oceanus (4 ноември) и Phoebe (9 декември).

Сподели.