Evanescence се разделиха с двама от членовете си

Pinterest LinkedIn +

Една от най-добре продаващите се рок-банди в момента Evanescence се раздели с китариста и барабаниста си, съобщава Billboard.

Китаристът Джон Лекомп (John LeCompt) коментира в личния си блог в MySpace, че е бил уволнен с телефонно обаждане от вокалистката Ейми Ли (Amy Lee). "Без никакво предупреждение или договорка за бъдещето ми бях уволнен. Не винаги сме били на едно становище за всичко, но кой е? Нашата цел си остана същата - да направим Evanescence най-добрата банда, която може да съществува. Винаги съм давал всичко, за да може това да се случи, но явно това не е достатъчно", пише Лекомп.

Барабанистът Роки Грей (Rocky Gray) пък обяснява, че е помолен от мениджмънта на бандата да не дискутира въпроса.

Във връзка с освобождаването на доскорошните си колеги Ли коментира, че Evanescence продължават да правят музика и скоро ще започнат турне с нови музиканти. "Джон и Роки бяха в Evanescence четири години и ние сме споделили някои наистина прекрасни моменти заедно по живите ни участия, но двамата решиха да продължат в друга посока и затова се разделихме", обяснява вокалистката. "Evanescence е нещо, което обичам от 14-годишна и ще продължавам да защитавам и да се боря за групата, както досега".
Сподели.