Ето как дамските бикини оказват влияние при оформянето на фигурата ни

Pinterest LinkedIn +

Едва ли има жена, която да не е гледала замечтано уникалната трансформация на тялото в снимки „преди“ и „сега“. Обичайно въпросните фотоси са по бельо, тъй като се предполага, че така най-добре се виждат несъвършените форми на тялото.

Е, сега ще развенчаем някои митове за чудодейното отслабване и ще ви покажем лесни методи, с които визуално веднага ще свалите няколко килограма.

Не е тайна, че масово дамите трупат килограми в така наречените проблемни зони, а именно бедрата, ханша и талията. А коя дреха носим точно там: бикини. Именно! Разковничето е в модела. И точно това ще ви представим – не само съвършенство, но и дамски бикини на топ цени.

Нека се върнем към снимките. На тези с надпис „преди“ виждаме изскочили паласки, изпъкнало коремче и като цяло несъразмерни форми на тялото. Поглеждаме към изображенията, гласящи „след“, и откриваме оформени мускули, по-малка талия и чудесно изглеждащо бельо. Истината не е в свалените килограми, а в правилно подбраните бикини. Дори да сте 45 килограма, ако сложите твърде тесни, ластични прашки, няма как да изглеждате зашеметяващо.

Това правят и моделите. Заемат изгърбена стойка, от това автоматично висва коремът, слагат тясно бельо и се вайкат колко са напълнели с измъчени физиономии. За сметка на това, слагайки правилния модел и размер бикини, те заемат изправена поза, стягат коремните  мускули (не е трудно за двете секунди, в които трае заснемането) и автоматично смаляват талията. Засияват в съвършена усмивка от типа „вижте ме, колко съм красива“ и ние си мислим, че те са успели да постигнат това, към което отдавна се стремим.

Тайната е в бельото

Да избираме удачно бельо е основната идея за красива фигура. Не прибягвайте до твърде малки размери. Подбирайте бикини с по-висока талия и ластични материи, които ще приберат и задържат излишното.

И говорейки за бикини, не е възможно да пренебрегнем ханша. Тази така обичана и женствена зона. При всички случаи е по-добре да разполагате с пищни форми, отколкото те да остават „невидими“ след обличането на каквато и да било дреха.

Оформените задни части биха изглеждали перфектно в не толкова изрязани бикини (макар и последните да са подходящи). Тип бразилско дупе можем да постигнем с набор в задната част на много модели дамски боксери, или така наречените хипстърски бикини. Други по вид модели са тези с висока талия, които оформят именно желаните участъци от тялото.

Само няколко погледа на страниците на Bul Bel ще ви убедят, че си струва да инвестирате скромните суми за сметка на ефектен завършек. 

Сподели.

Относно автора

Валерия Стефанова е завършила НАТФИЗ. В момента е автор на рубрика за книги, но най-вече запален читател. Интересува се от кино, литература, театър и всичко свързано с тях.